En definition av lumen

Lumen är en term som vi ofta hör när vi pratar om belysning. Men vad är en lumen, exakt? Och hur skall man veta vilken styrka som krävs? Här skriver vi om lumen och hur det påverkar belysningen i ditt hem.

Läs mer...

Sockelöversikt: Välj glödlampa med rätt sockel

Att köpa glödlampor är inte alltid lika lätt. Vissa socklar är mycket lika varandra och leder ofta till misstag.

Läs mer...

Ljuset påverkar ditt humör:


Känner du dig lite nere när du är på ett lätt upplyst rum under lång tid? Har du någon gång stannat till och tänkt över hur dina känslor påverkas när du omges av ljus? Det sitter inte bara i huvudet.
Forskning har visat att ljus kan få en mycket verklig inverkan på vårt humör. Men hur? När du förstår svaret på den frågan kan du börja ändra din miljö, och förbättra ditt humör.
Ju lägre ljuset desto lägre humör !

Läs mer...

Fem ting om LED (lysdioder)


När glödlamporna brinner ut, överväg att byta dem med LED-lampor. Dessa lampor har en livstid på 15,000 – 30,000 timar, vilket gör dem till ett smart och ekonomiskt val. Lamporna själva har gjort betydande framsteg under de senaste åren, och lysdioder kan användas för alla rum i hemmet eller kontoret. Innan du går till affären och tar tag i den första lysdioden du ser finns det fem saker att tänka på.

 

Läs mer...

Köksbelysning


Köket är hjärtat i många hem. Det är där vi samlas för att njuta av måltider tillsammans, för att diskutera dagens evenemang och till och med för att underhålla våra vänner. 
Det kan hävdas att köket är ett av de mest använda rummen i ett hem. Oavsett storleken på ditt kök kan ljusförbättringar hjälpa dig med att skapa ett charmerande rum.
Här är tre sätt att förbättra köksljuset på en helg. 
 

Läs mer...
Varan finns på lager.
Varan är beställd från leverantör och leveransdatumet är bekräftat.
Obekräftat - Kontakta kundcentret på post@amentio.se för förväntat leveransdatum.
Varan måste beställas från leverantör.
Varan befinner sig på fjärrlager
Varan är beställd från leverantör, men leveransdatum är inte bekräftat.
Varorna beställs från vår leverantörs lager.
Obekräftat - Kontakta kundcentret för närmare information.